Ahosen Palvelut

Tietoa meistä

Ahosen Palvelut Oy - Sujuvien purku-urakoiden tekijä

Ahosen Palvelut on keskisuomalainen perheyritys, joka tunnetaan asiakkaiden keskuudessa luotettavuudestaan ja korkeasta purkutyöosaamisestaan. Meidät kutsutaan empimättä haastavampienkin purkutyömaiden tekijäksi, sillä vuosikymmenten saatossa olemme osoittaneet hoitavamme kunnialla kimuranteimmatkin kohteet.

Toimintamme käynnistyi vuonna 1998 Tommi Ahosen perustaessa Ahosen Eristys- ja Rakennuspalvelu Oy:n. Alkuvaiheessa yritys keskittyi sujuviin eristysurakoihin. Vuosien saatossa olemme kasvattaneet palvelutarjontaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Palveluidemme määrän ja kysynnän kasvaessa henkilöstömäärämme on kasvanut isoin harppauksin. Nykyisin meillä työskentelee noin 50 raudanlujaa ammattilaista. Ahosen perheen pojista yrityksessä uurastavat toimitusjohtajana työskentelevä Joona, kenttäjohtajana toimiva Eetu, työpäällikkönä urakoiva Samu sekä huoltomiehenä töitä paiskiva Jonne.

Toimintamme kasvu on syntynyt tekemistämme arvostavien asiakkaiden ja työhön sitoutuneiden tekijöidemme yhteisvaikutuksesta. Toimintamme laajetessa palkkaamme koko ajan uusia hyviä tekijöitä. Jos haluat meille töihin, soita toimitusjohtajallemme Joona Ahoselle tai lähetä hänelle vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen joona@ahosen.fi.

Toiminnan keskiössä laatu ja luotettavuus

Yritystoimintamme alusta lähtien olemme halunneet tehdä työmme niin, että asiakkaita kelpaa morjenstella kylillä myös urakoiden valmistumisen jälkeen. Teemme töitä ahkerasti ja asenteella, jotta asiakas on työmme tulokseen viimeisen päälle tyytyväinen. Hyvään palveluun kuuluu mielestämme osaltaan myös joustava ja asiakkaiden tarpeet huomioiva töiden aikataulutus.

Tärkeä pohjatyö onnistuneelle urakalle tehdään tarjousvaiheessa ja kohteen toteutusta suunniteltaessa. Asiantunteva työnjohtomme käy huolella läpi asiakkaan toiveet ja kaikki työn toteuttamiseen vaikuttavat yksityiskohdat. Kerätyn tiedon pohjalta laaditaan seikkaperäinen työohjeistus ja henkilöstön perehdytys toteutusta varten. Kun hommat lähtevät alusta lähtien pyörimään oikeille jengoille, työ etenee tehokkaasti, asiakkaalle annettu hinta pitää, aikataulussa pysytään ja lopputulos on toivotun mukainen.

Vastuullisuus korostuu kaikessa tekemisessä

Meille on tärkeää hoitaa projektimme vastuullisesti. Panostamme töiden suunnittelussa ja toteutuksessa laatuun, kehittyneisiin työmenetelmiin ja -välineisiin sekä työturvallisuuteen. Kun työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä työnsä hyvin ja tuntea tekemästään ammattiylpeyttä, he viihtyvät työssään ja pysyvät terveinä.

Haluamme kantaa vastuumme myös ympäristöstämme ja ilmastosta. Siksi teemme kaikkemme, että rakentamisesta ja purkutöistä aiheutuva ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäinen. Noudatamme työssämme tarkasti suomen lainsäädäntöä sekä viranomaismääräyksiä ja -ohjeita. Kierrätämme purkutöistä syntyneet materiaalit huolella. Jätteenkäsittelyasemamme kautta monet purkumateriaalit päätyvät uusiokäyttöön joko sellaisenaan tai murskattuina.