Ahosen Palvelut

Saneerauspurku-urakointi

Toteutamme kaikenlaiset purkutyöt saneeraus- ja remonttikohteissa. Oletpa tekemässä yksittäistä seinän purkua tai kylpyhuoneremonttia tai vaikkapa saneeraamassa kokonaista kerrostaloa, Ahosen Palvelut on sinulle sopiva kumppani.

Meille ongelmallisimmatkaan purkuprojektit eivät tuota ongelmia. Vaarallisissa, ahtaissa tai muuten haastavissa työkohteissa käytämme apuna erikokoisia ja -tehoisia BROKK-purkurobottejamme. Robotteihin voidaan liittää myös jyrsintyökaluja, joilla voidaan poistaa tehokkaasti esimerkiksi betonia.

Pölyävät, nopealla aikataululla tehtävät purkuprojektit onnistuvat kätevästi imuautomme avulla. Pölysuojaus voidaan toteuttaa pelkästään imuautolla käyttämällä, joten aikaa vieviä osastointeja ei tarvitse rakentaa.

Teemme asiakkaillemme purkutöistä aina yksilöllisiä tarpeita vastaavan tarjouksen. Varsinaisen purkutyön ohella voimme ottaa hoitaaksemme myös erikoisosaamista vaativia työtehtäviä, kuten haitta-ainepurkuja ja -kartoituksia, suurtehoimurointeja ja -puhalluksia sekä timanttitöitä. Saat meiltä remonttikohteeseesi myös vaihtolavan ja tarvitsemasi kierrätyspalvelut.

Huomioithan, että ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa purettavat materiaalit pitää kartoittaa asbestin ja muiden haitta-aineiden varalta.

Puramme muun muassa

  • Saneerattavat kylpyhuoneet,
  • Linjasaneerausten purkutyöt,
  • vanhat öljysäiliöt, varaajat, kattilat yms. (Huom! Teemme myös öljysäiliöiden puhdistukset),
  • Vesi- ja palovahingoittuneet tilat/rakennukset,
  • Liike- ja asuinhuoneistojen, omakotitalojen ja tuotantolaitosten rakenteet (esim. ennen tilamuutoksia).