Ahosen Palvelut

Timanttiporaus, -hionta ja -sahaus

Saneerauspurkutöissä erikoisalaamme ovat haastavat timanttiporaukset, -sahaukset ja timanttihionnat. Toteutamme timanttitöitä myös uudiskohteisiin. Kokeneet osaajamme ja alan parhaat työkalut varmistavat, että työn lopputuloksena syntyy millintarkkaa jälkeä niin betoniin kuin muihinkin kiviainesmateriaaleihin.

Timanttiporaus

Timanttiporauksella voidaan toteuttaa rakenteisiin läpivientireikiä esimerkiksi ilmastointi-, vesi-, lämpö- ja sähköputkille. Timanttipora pureutuu käytännössä lähes kaikkiin mahdollisiin materiaaleihin.

Timanttisahaus

Timanttisahaus on oivallinen menetelmä betoni- ja tiilirakenteiden katkaisuun ja aukotuksiin. Esimerkiksi ikkuna- tai oviaukon tekeminen kiviainesseinään luonnistuu sutjakasti sahaamalla. Timanttisahoja löytyy erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi timanttiholvisaha soveltuu lattia- ja holvirakenteiden sahaukseen.

Timanttisahoilla voi työstää massiivisempiakin betonirakenteita, jos tärinä tai pöly eivät estä menetelmän käyttöä. Erikoiskohteissa, esimerkiksi muodoltaan haastavia tai erityisen paksuja betonirakenteita katkaistaessa tai purettaessa, voidaan käyttää myös vaijerisahausmenetelmää.

Timanttihionta ja -jyrsintä

Timanttihionta ja -jyrsintä sopivat työmenetelmiksi, kun halutaan poistaa liimoja, vesieristeitä, tasoitteita tai valun epätasaisuuksia betoni- ja kiviainespinnoilta. Ahosen Palvelulla on tarjota toimiva vaihtoehto kaikkiin hionta- ja jyrsintätarpeisiin. Työkaluvarastostamme löytyy niin lattiapintojen työstöön soveltuvia HTC-hiomakoneita kuin käsikäyttöisiä hionta- ja jyrsintäkoneitakin. Hankalissa ja vaarallisissa työkohteissa voidaan jyrsintätyöt hoitaa kauko-ohjattavalla BROKK-robottijyrsimellä.

Ota yhteyttä niin räätälöidään purkutarpeeseesi sopiva palvelupaketti ›