Ahosen Palvelut

Purkukumppaniin on tärkeä voida luottaa

K-S Mestarityö Oy tarjoaa korjausrakentamisen palveluita muun muassa taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Purkutöissä yritys on luottanut jo vuosia Ahosen Palveluiden osaamiseen.

Jyväskyläläisen K-S Mestarityön Ari Tirronen on tehnyt Ahosen Palveluiden kanssa tiivistä yhteistyötä kolmen vuoden ajan. Yhteiset projektit ovat sujuneet niin mallikkaasti, että Tirronen pyytää uusien saneerauskohteidensa saneerauspurkutöistä urakkatarjouksen Ahosen Palveluiden Jyri Pelto-Arvolta.

– Tarjoamme asiakkaillemme saneeraukset kokonaistoteutuksena, johon sisältyvät myös tarvittavat purkutyöt. Koska vastaamme kokonaisuudesta, meidän on voitava luottaa alihankkijan osaamiseen ja työn laatuun. Ahosen Palvelut on vastannut hyvin tarpeisiimme, Tirronen sanoo.

Kaikki purkupalvelut samasta paikasta

Tirronen arvostaa Ahosen Palveluiden ripeyttä niin tarjouksen antamisessa kuin purkutöiden hoitamisessakin.

– Purkutöiden tarve tulee monesti aika kiireellä eteen. Meidän kannalta onkin tärkeä juttu, että Ahosen Palvelut pystyy reagoimaan tarjouspyyntöihimme lyhyellä varoitusajalla, Tirronen kiittelee.

Mikä parasta, myös Ahosen hinnoittelu on pysynyt kohtuullisella tasolla. Tämä ei ole itsestäänselvyys, sillä monet purkutyöfirmat ovat Tirrosen mukaan nostaneet hintojaan voimakkaasti.

K-S Mestarityön asiakkailleen tarjoamien korjausrakentamisen palveluiden skaala on laaja. Yritys toteuttaa esimerkiksi vesikattosaneerauksia, kosteusvauriokorjauksia ja linjasaneerauksista. Tämä asettaa myös omat osaamisvaateensa purkutyökumppanille.

– Meillä on jatkuvasti tarvetta erilaisten purkutöiden, kuten märkätilapurkujen, lattiapiikkausten sekä holvi- ja seinäpurkujen, teettämiseen. Usein tulee tehtäväksi myös asbesti- ja haitta-ainepurkutöitä. On tärkeää, että voimme tilata kaikki purkutyöt yhdeltä toimijalta.

Tutut yhteyshenkilöt varmistavat onnistumisen

Tirronen kokee Ahosen Palveluiden kanssa käytävän viestinnän sujuvaksi. Hän voi kaikissa purkuasioissa kilauttaa suoraan Pelto-Arvolle, joka laskee tarvittavat tarjoukset. Pienempien purkutöiden urakkahinnan Pelto-Arvo pystyy laskemaan työkohteen tietojen ja kuvien perusteella, mutta isompiin ja haastavampiin kohteisiin Tirronen ja Pelto-Arvo käyvät yhdessä tutustumassa. Näin ei tule yllätyksiä ja urakkahinnat pitävät.

– Ahosen tarjouksissa on aina tarkkaan ja selkeästi eritelty, mitä töitä purku-urakkaan kuuluu ja mitä mikäkin työ maksaa. Siksi tarjoukseen on helppo tutustua.

Kun suunnittelupöydältä siirrytään varsinaiseen tekemiseen, viestikapulan nappaa Ahosen Palveluiden työpäällikkö Saku Kuula. Tirrosen mukaan purkuhommat lähtevät työmaalla heti oikeille jengoilleen, eikä K-S Mestarityön tarvitse kantaa huolta tekemisen laadusta tai projektien valmistumisesta aikataulussa.

– Meille on ensiarvoisen tärkeää, että purkufirma osaa asiansa. Meidän ei tarvitse paimentaa tekemistä työmaalla, kun tiedämme, että homma toimii ja laatu on haluamallamme tasolla. Tästä annan Ahosen Palveluille erittäin korkeat pisteet, Tirronen toteaa.

Kysy lisää palveluistamme:

Soita 010 57 44 743 tai jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla alta.